Slim schrijven met de Livescribe Smartpen | Lerespel

Slim schrijven met de Livescribe Smartpen

Ik krijg regelmatig de vraag met wat voor hightech pen ik schrijf. De pen die ik gebruik is de Livescribe Smartpen. Zonder deze pen ga ik werkelijk waar de deur niet uit. Het is ideaal, elk gesprek, evenement en of training gebruik ik deze pen om alles te kunnen registreren.

Waarom?

  • mijn geschreven tekst is meteen digitaal.
  • ik kan eenvoudig elk gesprek(geluid) opnemen

Kortom ik mis nooit meer iets van een gesprek of training.

De pen is zelfs in De Wereld Draait Door geweest, zie hier de youtube video:

Deze pen is te verkrijgen bij de SchrijfOpShop.nl.

p.s. ik heb geen aandelen of iets anders in dit bedrijf, ik ben gewoon een enthousiaste gebruiker.

 

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands