Reactie van Vivian den Hollander op haar schrijversbezoek | Lerespel

Reactie van Vivian den Hollander op haar schrijversbezoek

Van: vivian den hollander <vivian@hansdenhollander.nl>
Onderwerp: reactie
Twee keer heb ik inmiddels samen met Melanie een workshop gegeven aan kinderen met leesproblemen. Twee keer was dat zeer inspirerend en ik vind dat Melanie goed oog heeft voor allerlei leesproblemen. Geweldig dat zij o.a. daarbij ook leuke, en nieuwe boeken gebruikt. (zoals die van mij.) Ik probeer, net als Melanie, altijd kinderen heel erg te boeien. Ook al maak ik een boek op een laag leesniveau, het moet toch fijn zijn om te gaan lezen. Zelfs als lezen moeilijk is.
Heel vaak mailen ouders mij dat hun kind niet wilde lezen, maar door de boeken van de Effies of Spekkie en Sproet nu wel enthousiast zijn.
Ik wens Melanie heel graag heel veel succes met haar uitdagende en heel belangrijke werk! Vlot lezen, en ook begrijpen wat je leest, blijft nu eenmaal een van de voorwaarden voor goed functioneren in onze maatschappij.

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands