Praktische Informatie over de MILS! | Lerespel

Praktische Informatie over de MILS!

Neem contact op!

Wat:
Kinderen weten na afloop op welke wijze zij het beste leren. Bij het opvolgen van de adviezen, stijgen de schoolresultaten al binnen 2 weken!

Voor wie?
Voor iedereen van 9 jaar en ouder die beter en effectiever wil leren op school of tijdens een studie. En binnen twee weken zijn of haar studie resultaten wil verbeteren.

Duur:
1 uur voor het gehele onderzoek

Hoe:
Dit duurt gemiddeld 10 minuten. Daarna ga ik samen met het kind aan de slag om te kijken welke 2 a 3 leerstrategieeen het beste werken voor uw zoon of dochter. U en uw kind krijgen al direct resultaten mee naar huis.

Verslaglegging:
Daarna volgt er een uitgebreid verslag. Deze wordt mondeling doorgesproken. Vaak zijn er nog aanvullingen die ik graag nog even met u en uw kind nog wil meegeven.

Kosten:
Kosten van het totale onderzoek €250,- . Dit is inclusief verslaglegging.
Indien u meerdere kinderen heeft en u wilt die ook getest hebben,  kan dat voor €55,- extra per kind. Hier zit dan geen extra verslag bij.  Het kan zijn dat u zelf ook een test wilt afnemen, omdat u dan uw kind beter kunt helpen, of omdat het u kan helpen bij uw eigen ontwikkeling. Ook dat kan voor €55,- extra. Zonder verslag.

N.B. Losse afnames a €55,- kunnen alleen indien er minimaal een totaal onderzoek wordt afgenomen.

Neem contact op!

 

nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands