Moeiteloos leren lezen met Johansen IAS | Lerespel

Moeiteloos leren lezen met Johansen IAS

Moeiteloos leren lezen, zonder te oefenen, kan dat dan?
Ja dat kan met de Johansen IAS. Therapie. Het enige wat je hoeft te doen is elke dag 10 minuten voor het slapen gaan naar een Johansen IAS CD te luisteren.

Hersengymnastiek:
Hersenen zijn te trainen, net zoals je spieren traint in de sportschool. Door het trainen van de hersenen kun je delen van de hersenen beter met elkaar samen laten werken.

Wat is het verschil tussen dyslectici en niet dyslectici?
Het verschil is dat bij niet dyslectici drie delen in de hersenen actief zijn en samenwerken. En bij dyslectici is maar een deel actief.

Wat doet de Johansen IAS?
De Johansen IAS traint de hersenen en stimuleert de verschillende delen tot betere samenwerking. Dit gebeurt door het stimuleren van de hersenen met muziek. De muziek wordt samengesteld aan de hand van gegevens van aantal tests waaronder een audiogram. De muziek wordt (voorlopig nog) op een CD aangeleverd en wordt beluisterd door een koptelefoon. Het grote voordeel van de therapie is de zeer lage kosten
voor een toch wel zeer effectieve therapie. De therapie is zo effectief omdat hij werkt aan de onderliggende problemen die er voor zorgen dat het lezen zo moeilijk verloopt. Op mijn website lees je meer over de praktische zaken rondom de therapie.

Helpt het ook bij andere leerproblemen?
Ja zeker! Het helpt ook bij dyscalculie, concentratieproblemen en PDD-NOS.

Ben je het zat om overloos met je zoon of dochter te oefenen zonder resultaat?
[button title=”Vraag nu de Johansen Therapie aan!” link=http://www.lerespel.nl/contact/ size=”small, medium, large”
color=”red”]

Subscribe to our mailing list

* indicates requiredEmail Format


nl_NLNederlands
en_GBEnglish (UK) nl_NLNederlands