Schrijvers bezoek Vivian den Hollander aan Lerespel | Lerespel

Schrijvers bezoek Vivian den Hollander aan Lerespel

Datum:
Tijd:

Plaats:

Zaterdag 2 november
14.00u. voor kinderen van groep 3 en 4
15.15u. voor kinderen van groep 5 en 6
Leidsevaart 396-010, Haarlem

[gap height=”30″]

Maar iedereen is natuurlijk van harte welkom

Op Zaterdag 2 november komt Kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander speciaal naar Lerespel om te vertellen en allerlei activiteiten te doen met kinderen rondom haar boeken. Ze maakt er een echt feestje van. Kinderen kunnen natuurlijk ook boeken door haar laten signeren. Voor diegenen die graag een nieuw boek willen laten signeren zijn er boeken van haar te koop. Maar dat is natuurlijk niet verplicht.

 

Even kort wat info over Vivian den Hollander

Vivian den Hollander ging na de HBS naar de PABO. Al had ze ook graag journalist willen worden. In het onderwijs deed ze veel aan leesbevordering en begon ze verhalen te schrijven. Ook ging ze zang- en pianoles volgen. Haar eerste boek verscheen toen ze moeder van een tweeling werd. Toen ze merkte dat haar zoon niet graag las, maar wel veel voetbalde, verscheen haar eerste voetbalboek.

Inmiddels is Vivian fulltime schrijver en heeft ze zeker 100 boeken op haar naam staan, voor diverse leeftijden. Terugkomende thema’s zijn school, vriendschap, pesten, sport én speuren. De Kinderjury nomineerde al haar voetbalboeken, en ook de boeken van Spekkie en Sproet (twee slimme speurders) zijn veel genomineerd. Ook haar hockeyboek ‘Een topteam’ viel in de prijzen.

Vivian wil graag toegankelijke boeken schrijven en hoopt zo veel kinderen aan het lezen te krijgen.er Vivian den Hollander:
[gap height=”30″]

Spekkie-en-sproet-raadsels-op-het-cruise-schip-Vivian-den-Hollander Spekkie-en-sproet-Vivian-den-Hollander vier-tegen-vier
[gap height=”30″]

Na afloop is er gelegenheid om met mij te praten over eventuele begeleiding van uw kind. Dat is natuurlijk niet verplicht. U kunt ook gewoon een afspraak maken.
Mocht u helemaal niet van plan zijn om uw kind door mij te laten begeleiden, bent u met uw kind toch van harte welkom!

en_GBEnglish (UK)
nl_NLNederlands en_GBEnglish (UK)